top of page
Search
  • Kåre

Ny hjemmeside

Updated: May 2, 2019

Den her side er lige startet 2/5-2019 - og indholdet vil blive opdateret løbende.


Sådan sparer man varme OG får lunere gulve
Isolering af sokler

Danmarks-turné med foredrag i maj og juni 2019

Find mere information her på siden. Efterhånden som lokaler stilles til rådighed, vil kalenderen blive opdateret.


Har du et lokale du vil stille til rådighed?

Jeg skal ikke ha noget for at holde foredrag mit projekt, her i maj/juni 2019. Til gengæld kan jeg ikke betale for leje af lokaler. Har du et egnet lokale, eller kender du nogen der har? Der skal være projektor/storskærm, lydanlæg til mig og dem der stiller spørgsmål - og selvfølgelig siddepladser til de fremmødte. Kontakt mig via email eller Facebook.


Ses vi?

Jeg glæder mig til at fortælle nærmere om mine resultater. Kom og hør nærmere!
77 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page