top of page
Search
  • Kåre

Vi kan spare rigtig meget CO2 (og andet udslip)

Updated: May 12, 2019

Det her er 95 rækkehuses forbrug af fjernvarme (fra egen varmecentral med naturgasfyr), 1/6-18 til 30/4-19. Det er midt der ligger nederst, i mørkeblå. 60% lavere forbrug af fjernvarme og vand, i forhold til gennemsnittet i denne forening af rækkehuse! (Her i grafen - fjernvarme.)

Jeg starter med foredrags-turné på mandag. Min mission er simpel: Der skal IKKE være nogen politikere der kan bilde befolkningen ind at "teknologien ikke er klar endnu". Det her er IKKE rocket science, men simpelt hen lidt ildsjæl blandet med klima-ansvar. Flere år af min egen private "fritids-forskning". Hvis jeg, uden ingeniør uddannelse eller lignende teknisk baggrund kan, så kan andre også.


Jeg har brug for jeres hjælp! Jeg er en en-mands hær med mine foredrag. Skal ikke ha noget for det, men jeg har ikke nogen PR afdeling. Jeg har brug for at få råbt befolkning og pressen op. Kom til mine GRATIS foredrag. Jeg skal IKKE sælge noget, hverken produkter eller ydelser.

Jeg vil bare gerne vise at "vi kan godt, hvis vi vil"

www.sparenergi.info

14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page